Adopsjonsforums julemarked 2018

Ses vi på Adopsjonsforums julemarked?

Lørdag 1. desember 2018 klokka 11-15

Vestre Aker menighetshus, Ullevålsveien 117, Oslo

Julemarkedet er et sted man kan gjøre unna litt av julehandelen og samtidig støtte bistandsarbeidet til Bistand for barn. Mange adopterte er blitt voksne og flere har egne familier. Det tradisjonsrike arrangementet er derfor også blitt en arena hvor alle adopterte på tvers av alder kan treffes. Det er fremdeles en møteplass for nye og gamle adoptivforeldre, men også et sted hvor ungdom, foreldre, barn og besteforeldre alle kan finne noe.

Torill Juvet Hermansen kommer til å ha en stand med informasjon om tilbakereiser, samt være tilgjengelig for å svare på spørsmål rundt opprinnelse. Der vil være mulig for adopterte som lurer på sitt opphav til uforpliktende og enkelt kunne få vite mer om hvordan de eventuelt skal gå frem. Torill har selv adoptert fra India og jobbet i Adopsjonsforum i over tretti år. I dag er hun pensjonert, men organiserer fortsatt tilbakereiser for adoptivforeldre, adoptivbarn og voksne adopterte.

Som alltid vil det være gode muligheter til å kjøpe rettferdige og litt annerledes julegaver fra flere av Adopsjonsforums samarbeidsland. Det blir juleverksted for de minste, og selvsagt muligheter til å meske seg med uendelige mengder kaffe og kaker. Med på laget er også Norsk-Colombianos Forening (NCF) som i tillegg til å selge spennende colombianske varer, vil kunne snakke om det å være adoptert.

Inntektene går til å hjelpe barn i vanskelige livssituasjoner. Alle er hjertelig velkommen, både store og små!

Moroa finner sted lørdag 1. desember i Vestre Aker menighetshus, like ved siden av Vestre Aker kirke i Ullevålsveien 117. Nærmeste holdeplass er Ullevål sykehus og det er parkering på utsiden for dere som kjører bil.

Julemarkedet er åpent 11-15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *