En hilsen fra styreleder

Hei alle sammen,

Da vil jeg gjerne takke alle for et vellykket Ecuadortreff på Bardøla høyfjellshotell. I år var det et godt oppmøte, hele 32 stk. Det var veldig kjekt at så mange ville delta. En spesiell takk går til alle som var med slik at vi fikk til dette i år.

Det er over 20 år siden jeg sist var med på Ecuadortreffet og jeg er glad for å fått en så positiv opplevelse. Takk til styret; Lasse M Myklevik, Bent L Ellingsæther, Magne W Høyland, Erlend C Høyland, Eivind Bjerke og Karin Bjerke og alle som møtte og bidro til et kjempetreff. Vi gjorde en kjempejobb alle sammen! Vil også takke for den gode servicen vi fikk på hotellet, Bardøla leverer som alltid!

Vi ble enige om at neste treff skal holdes en av de første helgene i september 2017 slik som i år. Bardøla er populært så august er allerede fullbooket i 2017. Så da er det bare å holde av de to første helgene i september og spare penger allerede i dag dersom man ønsker å bli med på 20års jubileumet på Bardøla. En hundrelapp her og en hundrelapp der og med rett prioritering så har man en hel helg i Bardøla med familie og gode venner!

ecuador-treff-2016-web

Jeg håper vi ser enda flere til neste år! 🙂

Med stor hilsen fra styreleder Mario A Breivik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *