Da er det snart duket for ett nytt årlig treff på Bardøla. 2017 – I 20 ÅR har det blitt holdt der.

Hei alle glade , gode medlemmer.

Da er endelig nytt år over og vi nærmer oss 20 års jubileum på Bardøla Høyfjellshotell.

Det blir en liten forsmak til den store feiringen i 2018, da selve Ecuadorklubben feirer sitt 40 års levetid.

 

40 ÅR – HÅPER ALLE MEDLEMMER, DE GAMLE OG NYE KOMMER FOR Å FEIRE DET SAMMENS MED OSS! – 40 ÅR

 

Med bakgrunn av dette så ønsker jeg at alle som er medlem i Ecuadorklubben får med de som ikke er innom ecuadorklubben.no eller er her inne på Facebook.

Meld gjerne interesse via telefon/e-post/sms/brev, men dette vil styret skrive et eget innlegg om senere.

Før nyttår så prøvde vi å få samlet så mange medlemmer som mulig for å snakke om hva de tenker om klubbens fremtid og håpte på mange gode innspill.

19.11.2016 møtte vi opp på det årlige julemarkedet for litt sosial sammenkomst, Roland og Daniell stillet sporty opp og vi fikk ha møte hos de i leiligheten på Frogner. En stor takk til de!

Ecuador klubbmøte 19.11.2016  <——— klikk på lenken for å se referatet til møtet.

Vil også takke de åtte som møtte opp og bidro med flotte innspill og tanker. Stor takk til Erlend som tok turen helt fra Jæren, og Belinda, Synnøve pluss støttemedlem Lisa, Arne, Bent, Daniell og Roland .

Skulle ønske flere engasjerte seg mer i klubben så vi fikk komme til bunns i det store spørsmålet. Hva må til for at medlemmene kommer tilbake og blir?

For de som har noe på hjertet eller som har ideer, så kan dette sendes på e-post til ecuadorklubbenstyret@gmail.com

Alle ideer og innspill er bra å få, for at Ecuadorklubben skal kunne få utvikle seg i riktig retning.

 

Det var min lille hilsen, fra meg i dag.

 

-Mario Breivik-

 

Hei alle Ecuador venner og bekjente! En liten hilsen fra Karin og Eivind!

Ryktene går nå om at julemarsipanen er kommet og at butikkene har begynt å fylle hyllene sine med ting og tang til jul.
Bistand for barn/Adopsjonen inviterer også i år til julemesse. Vi har i mange år deltatt og våre varer har blitt godt mottatt og salget har gått strykende.

Inntektene fra salget går uavkortet til våre bistandsprosjekter i Ecuador.
Her er det muligheter til å handle varer fra mange land og slå av en prat med gamle kjente.

Vedlagt invitasjon med tid og sted .

Vi håper å få treffe mange av dere der, og kanskje også ta en prat over en kaffekopp.

For femten måneder siden flyttet vi fra vårt hjem vi hadde på Jong i 35 år.
Nå bor vi i leilighet og trives bra.
Med Eivind går det også bra, han er inne i en fin periode og ingenting er bedre enn det.
Karin styrer med sine hjerte ting som er hjelpearbeidet i Ecuador og trives med det.

 

Med vennlig hilsen

Karin og Eivind

dsc_0238 Microsoft Word - 2016 Invitasjon til julemesse-oppdatert (2).doc

Nytt adopsjonssamarbeid med Ecuador?

multitudiAdopsjonsforum besøkte sommeren 2015 Ecuador for å møte myndighetene og diskutere mulig gjenopptakelse av samarbeidet. Møtene var tilrettelagt av vår tidligere representant i landet, som igjen er interessert i å arbeide for oss.

Det ble sendt en søknad til adopsjonsmyndighetene i Ecuador i fjor, men den ble ikke ferdig behandlet. Vi har derfor fått beskjed om å oppdatere en rekke dokumenter til søknaden, og dette arbeider vi med nå i høst. I beste fall kan vi få en godkjenning fra myndighetene i landet rundt årsskiftet, men det kan også ta noe lengre tid. Etter at vi har fått grønt lys fra myndighetene i Ecuador kan vi søke Bufdir (Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) om norsk godkjenning av samarbeidet. Det skal i utgangspunktet ta ca. 3 måneder, men vi har flere ganger sett at det tar lengre tid.

Hvis vi er nøkterne optimister kan vi ha samarbeidet med Ecuador i gang sommeren 2017, men det er ennå litt for tidlig å bekrefte dette.

Adopsjonsforum formidlet adopsjon fra Ecuador til og med 2005, da samarbeidet ble avsluttet pga. få adopsjoner den gang. Det ble gjennomført 185 adopsjoner fram til da.

 

Øystein Gudim, daglig leder i Adopsjonsforum

En hilsen fra styreleder

Hei alle sammen,

Da vil jeg gjerne takke alle for et vellykket Ecuadortreff på Bardøla høyfjellshotell. I år var det et godt oppmøte, hele 32 stk. Det var veldig kjekt at så mange ville delta. En spesiell takk går til alle som var med slik at vi fikk til dette i år.

Det er over 20 år siden jeg sist var med på Ecuadortreffet og jeg er glad for å fått en så positiv opplevelse. Takk til styret; Lasse M Myklevik, Bent L Ellingsæther, Magne W Høyland, Erlend C Høyland, Eivind Bjerke og Karin Bjerke og alle som møtte og bidro til et kjempetreff. Vi gjorde en kjempejobb alle sammen! Vil også takke for den gode servicen vi fikk på hotellet, Bardøla leverer som alltid!

Vi ble enige om at neste treff skal holdes en av de første helgene i september 2017 slik som i år. Bardøla er populært så august er allerede fullbooket i 2017. Så da er det bare å holde av de to første helgene i september og spare penger allerede i dag dersom man ønsker å bli med på 20års jubileumet på Bardøla. En hundrelapp her og en hundrelapp der og med rett prioritering så har man en hel helg i Bardøla med familie og gode venner!

ecuador-treff-2016-web

Jeg håper vi ser enda flere til neste år! 🙂

Med stor hilsen fra styreleder Mario A Breivik.