Text

Ecuadortreffet 2019: 9-11 august - Meld deg på

Text

20 års jubileum på Bardøla Høyfjellshotell


Da er det snart duket for ett nytt årlig treff på Bardøla. 2017 – I 20 ÅR har det blitt holdt der.

Text

Hei alle glade, gode medlemmer.


Da er endelig nyttår over og vi nærmer oss 20 års jubileumet på Bardøla Høyfjellshotell. Det blir en liten forsmak til den store feiringen i 2018, da selve Ecuadorklubben feirer 40 år.


40 ÅR – HÅPER ALLE MEDLEMMER, DE GAMLE OG NYE KOMMER FOR Å FEIRE DET SAMMEN MED OSS! – 40 ÅR


Med bakgrunn av dette så ønsker jeg at alle som er medlem i Ecuadorklubben får med de som ikke er innom ecuadorklubben.no eller på Facebook. Meld gjerne interesse via telefon/e-post/sms/brev, men dette vil styret skrive et eget innlegg om senere.


Før nyttår så prøvde vi å få samlet så mange medlemmer som mulig for å snakke om hva de tenker om klubbens fremtid og håpte på mange gode innspill. 


19.11.2016 møtte vi opp på det årlige julemarkedet for litt sosial sammenkomst, Roland og Daniell stillte sporty opp og vi fikk ha møte hos de i leiligheten på Frogner. En stor takk til de! Vil også takke de åtte som møtte opp og bidro med flotte innspill og tanker. Stor takk til Erlend som tok turen helt fra Jæren, og Belinda, Synnøve pluss støttemedlem Lisa, Arne, Bent, Daniell og Roland. Skulle ønske flere engasjerte seg mer i klubben så vi fikk komme til bunns i det store spørsmålet. Hva må til for at medlemmene kommer tilbake og blir?


For de som har noe på hjertet eller som har ideer, så kan dette sendes på e-post til ecuadorklubbenstyret@gmail.com

Alle ideer og innspill er bra å få, for at Ecuadorklubben skal kunne få utvikle seg i riktig retning. Det var min lille hilsen, fra meg i dag.


Mario Alberto Sandvik Breivik

Image
Text

Legg igjen en kommentar 

Du må ha en facebook-konto for å kunne legge igjen en kommentar. 

Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon