Text

Ecuadortreffet 2019: 9-11 august - Meld deg på

Text

Ses vi på Adopsjonsforums julemarked?


Julemarkedet er et sted man kan gjøre unna litt av julehandelen og samtidig støtte bistandsarbeidet til Bistand for barn.

Text

Informasjon


Når: Lørdag 18. november 2017 
Tid og sted: Mellom 11:00 - 15:00 på Vestre Aker menighetshus, Ullevålsveien 117, Oslo.


Mange adopterte er blitt voksne og flere har egne familier. Det tradisjonsrike arrangementet er derfor også blitt en arena hvor alle adopterte på tvers av alder kan treffes. Det er fremdeles en møteplass for nye og gamle adoptivforeldre, men også et sted hvor ungdom, foreldre, barn og besteforeldre alle kan finne noe.


Torill Juvet Hermansen kommer til å ha en stand med informasjon om tilbakereiser, samt være tilgjengelig for å svare på spørsmål rundt opprinnelse. Der vil være mulig for adopterte som lurer på sitt opphav til uforpliktende og enkelt kunne få vite mer om hvordan de eventuelt skal gå frem. Torill har selv adoptert fra India og jobbet i Adopsjonsforum i over tretti år. I dag er hun pensjonert, men organiserer fortsatt tilbakereiser for adoptivforeldre, adoptivbarn og voksne adopterte.


Som alltid vil det være gode muligheter til å kjøpe rettferdige og litt annerledes julegaver fra flere av Adopsjonsforums samarbeidsland. Det blir juleverksted for de minste, og selvsagt muligheter til å meske seg med uendelige mengder kaffe og kaker. Med på laget er også Norsk-Colombianos Forening (NCF) som i tillegg til å selge spennende colombianske varer, vil kunne snakke om det å være adoptert. Inntektene går til å hjelpe barn i vanskelige livssituasjoner. Alle er hjertelig velkommen, både store og små!


Moroa finner sted lørdag 18. november i Vestre Aker menighetshus, like ved siden av Vestre Aker kirke i Ullevålsveien 117. Nærmeste holdeplass er Ullevål sykehus og det er parkering på utsiden for dere som kjører bil. Julemarkedet er åpent 11-15.


Karin Bjerke

Image
Text

Legg igjen en kommentar 

Du må ha en facebook-konto for å kunne legge igjen en kommentar. 

Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon