Text

Ecuadortreffet 2019: 9-11 august - Meld deg på

Text

Treffet 2017


Hei alle sammen! Tusen takk for et supert treff i år. Som vanlig ble det holdt på Bardøla Høyfjellshotell 8-10 september. Dette var 20. gang vi var på Bardøla, noe jeg vet de som jobber der setter stor pris på!  

Text

Det er alltid kjekt å treffe dere. Både dere som er fast inventar og dere som ikke har vært der på en stund. Som alltid ble det arrangert forskjellige aktiviteter. I år var det zip- line og høydepark som stod i hovedfokus. Ikke alle var med på dette, men jeg vet at de som var med hadde det veldig kjekt. Selv om værgudene ikke var helt på vår side. Det ble tatt en del fine bilder som vil bli lagt ut her på siden. Er det noen som ikke vil bli lagt ut, så bare ta kontakt. Referat fra treffet kommer veldig snart på mail til alle.


Til slutt vil jeg og resten av styret takke for tillitten vi har fått det neste året. Vi setter stor pris på det! Neste år er det 40 års jubileum. Det skal feires! Så jeg håper å se dere alle der! :)


Vi sees!:)


Emilia Toft Rørvik

Image
Text

Legg igjen en kommentar 

Du må ha en facebook-konto for å kunne legge igjen en kommentar. 

Rawhtml
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon